Amerikai hot-dog

·Rólunk·

Amerikai hot-dog vállalkozásunk, kitelepüléses catering szolgáltatást nyújt, partnereinknek már 2005 óta.

A vendéglátás az életünk része, szeretünk főzni, jókat enni, együtt lenni és rendezvényekre járni. Ezért olyan szolgáltatást nyújtunk, amelyet mi is elvárnánk.

Több száz sikeres kitelepülés van mögöttünk és ezért gyorsan, gördülékenyen, probléma mentesen tudjuk sikerre vinni a rendezvényeket.

Csapatunk olyan szakemberekből áll, akik hosszú évek óta foglalkoznak cateringgel, vendéglátással és rendezvényszervezéssel.

Partnereink újra és újra visszatérnek hozzánk és a rendezvények sikerei pedig hosszú távú együttműködésekké alakultak ki.

Majd két évtized tapasztalata alkalmassá tesz minket arra, hogy tömegrendezvényekre, családi vagy céges eseményekre nemcsak Amerikai hot-doggal, hanem többféle street food étellel állunk partnereink rendelkezésére.

A termékpaletta összeállításánál legfontosabb számunkra, hogy maximálisan és rugalmasan megfeleljünk megrendelőink minden igényének. Törekszünk arra, hogy a street food trendjeit követve a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával alkossuk meg választékunkat.